واکنش اوباما به آمار روزافزون تیراندازی در آمریکا: هیچ جای جهان مثل آمریکا حوادث تیراندازی رخ نمی‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۶۳۲۳

واکنش اوباما به آمار روزافزون تیراندازی در آمریکا: هیچ جای جهان مثل آمریکا حوادث تیراندازی رخ نمی‌دهد

اوباما اذعان کرد که در هیچ نقطه جهان مانند آمریکا حوادث تیراندازی رخ نمی‌دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اسکای نیوز عربی خبر داد: منابع امنیتی اعلام کردند تیراندازی در یک مرکز نگهداری از معلولان در سان برناردینو در ایالت کالیفرنیای آمریکا، منجر به کشته شدن دست کم 14 شهروند آمریکایی شد.
 

در همین راستا، «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا در گفتگو با شبکه سی بی اس، ضمن ابراز همدردی با خانواده های کشته شدگان این حادثه، آن را به شدت محکوم کرد.
 

وی بر لزوم اتخاذ اقداماتی برای جلوگیری از تکرار حوادث تیراندازی در آمریکا تاکید کرد. اوباما افزود: حوادثی اینچنینی در آمریکا در حالی تکرار می شود که مانند آن در هیچ کجای دنیا اتفاق نمی افتد.
 

منابع محلی اعلام کردند سه نفر در این حمله مسلحانه مشارکت داشتند که پس از تیراندازی ار محل حادثه گریخته اند. پلیس فلوریدا اعلام کرد انگیزه این افراد مشخص نیست.

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴
خب مسئولش تویی
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۵
کسی هم نیست که به وضع حقوق بشر در آمریکا شکایت کنه !!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار